Sutiene nuptiale

Rochiile de nunta din ziua de azi sunt executate intr-o multitudine de forme, culori, modele incat nu este de mirare ca s-au creat si linii speciale de sutiene pentru a fi purtate cu acesta ocazie. Nunto-mania promoveaza consumarismul in perioada actuala.

Ziua nuntii reprezinta o perioada foarte incordata pentru mireasa. Un sutien cu bretele elastic sub tensiune nu va adauga confort intr-o zi atat de tensionata. Cel mai bun lucru este sa alegeti un sutien care nu necestia atentie sporita din partea d-voastra si este comod.

Cea mai buna modalitate de a obtine acest sutien este sa va luati masurile cu exactitate si sa cumparati un sutien care vi se potriveste d-voastra, nu rochiei de mireasa. Doar stilul sutienului trebuie sa fie in conformitate cu modelul rochiei.

Stilul sutienului de nunta trebuie sa depinda de linia spatelui, gatului si umerilor rochiei de mireasa. Incercati sa evitati acele de siguranta, clipsurile si schimbarile de ultim moment prin probarea sutienului si rochiei in acelasi timp.

Pentru a face acest lucru veniti cu sutienul si probati-l in momentul in care se fac ultimile ajustari la rochie. Aveti grija sa verificati politica de returnare a vanzatorului astfel incat sa puteti inapoia articolul daca este necesar.

Si, spre deosebire de rochia de nunta, veti vrea sa purtati sutienul deseori pentru a va recupera investitia facuta.

~ Sutiene nuptiale ~

Catalog sutiene

Catalog chiloti

Utile

Articole