Noul sutien - fluture pentru marimi mari

Lantul de magazine Ashley Stewart din SUA a lansat cu surle si trambite un nou model de sutien pentru marimi mari.

Modelul vine in ajutorul femeilor voluptuase care au probleme datorita marimii sanilor.

Sutienul aduce ca inovatii bretelele cu pernute cu gel, care reduc presiunea asupra umerilor in timpul sustinerii sanilor.

De asemenea, cadrul metalic inferior este inlocuit tot cu pernute cu gel, eliminand frecarea si iritatiile periculoase create de sistemul clasic.

Nu in ultimul rand, sistemul clasic de prindere la spate este dublat de inca un sistem de sustinere a sanilor, care apare ca un fluture cu aripile desfacute, de aici venind si numele modelului.

Se pretinde faptul ca noul sistem de prindere nu mai permite formarea colaceilor de grasime pe torace, contribuin la o imagine mai supla si neteda.

Insa modelul are si o serie de neajunsuri, semnalate de multe cumparatoare care crezusera initial ca sutienul le va rezolva toate problemele:

In primul rand, desi se adreseaza rezolvarii unor probleme legate de acoperirea unor marimi mari, modelele vin intr-o gama foarte redusa, respectiv 38-44 DDD (marimi americane).

In al doilea rand, nu este de neglijat nici pretul, 99$ find echivalentul a cel putin doua sutiene de cea mai bune calitate.

In cel de al treilea rand, tocmai revolutionarul sistem dublu de prindere la spate creeaza probleme inestetice (chiar mascat de o rochie, sutienul pare a avea imaginea unui corset).

De asemenea, sutienul se axeaza doar pe eliminarea problemei legate de greutatea pe umeri, cupele nefiind mari si ridicand in continuare probleme doamnelor mai dotate de la natura.


Catalog sutiene

Catalog chiloti

Utile

Articole