Sfaturi referitoare la alegerea unui sutien pentru alaptat

Daca sunteti in perioada sarcinii este bine sa va ganditi la achizitionarea unor sutiene pentru alaptat. Ele va vor oferi multa comoditate, lejeritate si rapiditate in procesul alaptarii, fiin de un real folos atat in intimitatea caminului d-voastra cat si daca sunteti plecata.

Pe primul loc in ceea ce priveste criteriul de alegere a unui sutien de alaptat sta alegerea marimii corecte. Un sutien nepotrivit poate creea, pe langa inconfortul fizic evident, si probleme de sanatate in timp, datorita aplicarii unei presiuni constante asupra sanului, insuficentei circulatiei sangvine, respiratie incompleta, iritatii ale pielii etc

Este bine sa aveti mai multe sutiene de alaptat. Nu uitati ca in perioada de alaptare a copilului veti avea scurgeri de lapte frecvente, si deci nevoie de sutiene curate la indemana.

• Este bine sa nu va grabiti la cumpararea sutienului in perioada graviditatii. Ideal ar fi cumpararea unui astfel de sutien in ultima perioada de gestatie, cand sanii tind sa aiba forma si marimea maxima.

• Este bine ca legaturile elastice ale sutienului sa fie de buna calitate si late. In perioada graviditatii si alaptarii sani d-voastra vor creste considerabil in volum, deci trebuie sa va bazati pe un sutien solid pentru a face fata cresterii sanilor.

• Un alt aspect de care trebuie sa tineti cont este rapiditatea cu care puteti pune sutienul in pozitia de alaptare.


Catalog sutiene

Catalog chiloti

Utile

Articole